Over Ons

Hallo!

Hanneke Harkema-Boonstra is oprichtster, eigenaresse en fotografe van Bloemgroet en zelf ook grootverbruiker van kaartjes.

 

Het ontstaan van Bloemgroet

Nadat ik jarenlang, als hobby, af en toe wat bloemenfoto's heb gemaakt, begon ik de details van close-up foto's wel heel mooi te vinden. Mijn hart wordt blij als ik de unieke details zie die je met het blote oog niet zo opvallen. Ik vind het daarom waardevol om kaarten met die foto's te ontwikkelen, om anderen daar ook blij mee te maken. Dus ben ik het foto's maken, sorteren, bewerken tot product meer serieus gaan nemen. Samen met mijn man Alex, die met de digitale ondersteuning verder hielp, werd 'Bloemgroet' een feit.

 

 

Fotografe Hanneke
Fotografe Hanneke


Met Bloemgroet producten steun je

HET GOEDE DOEL!

 

Van alle verkoop gaat 10% van de omzet naar

de Vluchtelingen-kampen op Lesbos

via EO Metterdaad

 

Zo help je ook een beetje mee, 

terwijl je mooie producten shopt!

 


'Ik wil dat jullie bemoedigd zullen worden,                                                             dat jullie één zullen zijn door van elkaar te houden'.


 

Het idee van Bloemgroet

 

Van bloemen geniet bijna iedereen, maar zo vaak alleen maar vluchtig. Pas als je erbij stil staat, er aan ruikt, misschien voelt en de details bekijkt, ga je de bloem echt waarderen.

...En met de bloem- de maker en bedenker van de bloem....

 

Bloemgroet is niet alleen een uiting van mijn creativiteit, en een manier mijn visie - gebaseerd op het Bijbelvers Collosenzen 2:2a: om communicatie en relatie tussen mensen te stimuleren, door ze weer een ouderwets maar persoonlijk kaartje te laten sturen, maar het is ook een vorm van aanbidding naar God. Hij heeft zo'n variëteit aan bloemen gemaakt- aan Hem zij alle eer!  

 

Handig

Bloemgroet valt onder het bedrijf 'Handig', welke meerdere producten en diensten aanbied onder verschillende namen.

Van verwenpakket, kaartjes set tot volledig verzorgde etentjes, bij Handig ben je aan het goede adres.

Links

De volgende namen zijn van andere bedrijfstakken die vallen onder 'Handig'. Er wordt nog gewerkt aan de bijbehorende websites hiervan.

 

-Celebration Dinners

-Succes Pakketje

-Organifesto

 

 

Coaching

Hanneke is naast handige creatieveling ook een beginnende life-coach.

 

Zoek jij iemand om mee te sparren, of zoek je een coach om mee te denken over de richting van je leven? Neem contact op!


Klik hier voor contact via Whatsapp

Bloemgroet, 

Kloosterhof 29,

7721 XR Dalfsen, NL

 

 

 

 Bloemgroet is onderdeel van het bedrijf 'Handig',

KvK nr. 69296898