DUBBELE Kaarten Sets

De dubbele kaartensets van Bloemgroet hebben vaak een thema, bijvoorbeeld 'Vrolijk Voorjaar' of 'Zin in Zomer'. Maar ook een set met bloemen van slechts 1 kleur, bijv. 'Witte Weelde' met witte bloemen.

 

De dubbele kaartensets zijn blanco van binnen en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. Ze zijn van goede kwaliteit, leuk formaat en met mooie foto's. 

 

De dubbele kaarten sets bestaan meestal uit 6 kaarten met een gelijk aantal bijpassende, witte enveloppen.  Echt een aanrader om een setje van in huis te halen.AnSICHTKAARTEN sets

De ansicht kaartensets van Bloemgroet  bestaan over het algemeen uit 6 of 8 kaarten per set en hebben heerlijke bloemen-foto's op de voorkant, en adreslijntjes en ruimte om iets te schrijven op de achterkant, zoals je van ansichtkaarten gewend bent. 

 

De nieuwste set bestaat uit 8 Dahlia kaarten; heerlijk voor de nazomer, lekker afwisselende kaarten.

Deze koop je voor slechts € 5,50

 

De ansichtkaarten hebben een standaard formaat, maar een heel aantrekkelijke prijs. Nieuwe setjes zijn in de maak en zullen ook binnenkort op de webshop aangeboden worden. Handig voor een snel kaartje!Tekst kaarten

Iemand jarig? Iemand ziek? Of een andere bijzondere gelegenheid? Stuur ze dan nu een Bloemgroet kaartje!

 

De voordeel-set tekst-kaarten bestaan uit 5 kaartjes, maar er is ook een kleine set beschikbaar. Voor elk van de meest voorkomende gelegenheden is er nu een kaart met de toepasselijke tekst. Zowel dubbele kaarten met enveloppe als ansicht-kaarten zitten in de collectie. Je kunt ze eventueel ook los bestellen.

 

Altijd handig om zo'n setje op voorraad te hebben thuis! Koop 'm nu!


Klik hier voor contact via Whatsapp

Bloemgroet, 

Kloosterhof 29,

7721 XR Dalfsen, NL

 

 

 

 Bloemgroet is onderdeel van het bedrijf 'Handig',

KvK nr. 69296898